Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Upravljanje s piškotki

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Firefox
Chrome
Internet Explorer
Safari
Opera

Katere piškotke uporabljamo?
ime piškotka / trajanje / namen

connect.sid / do konca seje / Piškotek je potreben za varno prijavo in odkrivanje neželene pošte ali zlorabe spletnega mesta.

_ga / 2 leti / Registrira edinstven ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.

_gat / 1 dan / Uporablja Google Analytics za znižanje stopnje zahteve.

_gid / 1 dan / Registrira edinstven ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.

_hjid / 1 leto / Nastavi edinstven ID za sejo. To spletnemu mestu omogoča pridobivanje podatkov o obnašanju obiskovalcev za statistične namene.

_hjid / neomejeno / Nastavi edinstven ID za sejo. To spletnemu mestu omogoča pridobivanje podatkov o obnašanju obiskovalcev za statistične namene.

hjViewportId / do konca seje / Nastavi edinstven ID za sejo. To spletnemu mestu omogoča pridobivanje podatkov o obnašanju obiskovalcev za statistične namene.

_fbp / 3 mesece / Facebook uporablja za dostavo vrste oglaševalskih izdelkov, kot so ponudbe v realnem času od tretjih oglaševalcev.

_hjIncludedInSample / do konca seje / Določi, ali naj bo navigacija uporabnika registrirana v določenem imetniku statističnih mest.

_hjRecordingEnabled / do konca seje / Ta piškotek se uporablja za prepoznavanje obiskovalca in optimizacijo ustreznosti oglasa z zbiranjem podatkov o obiskovalcih z več spletnih mest - to izmenjavo podatkov o obiskovalcih običajno zagotavlja tretji podatkovni center ali izmenjava oglasov.

ads/ga-audiences / do konca seje / Google AdWords uporablja za ponovno vključitev obiskovalcev, za katere je verjetno, da se bodo spremenili v stranke na podlagi spletnega vedenja obiskovalcev na spletnih mestih.

fr / 3 mesece / Facebook uporablja za dostavo vrste oglaševalskih izdelkov, kot so ponudbe v realnem času od tretjih oglaševalcev.

tr / do konca seje / Facebook uporablja za dostavo vrste oglaševalskih izdelkov, kot so ponudbe v realnem času od tretjih oglaševalcev.

vuid / 2 leti / Zbira podatke o uporabnikovih obiskih spletnega mesta, na primer, katere strani so bile prebrane.

_hjRecordingLastActivity / do konca seje / Hotjar

krassno pro-logo-02

Pomagamo vam umiriti tesnobo (anksioznost). Spet lahko normalno zaživite in izkoristite svoj potencial.

Tesnoba (anksioznost)

Kaj je tesnoba oz. anksioznost

Simptomi

Forum - povzetek

Test za tesnobo

KRASSNO Pro d.o.o.

Dimičeva ulica 9
1000 Ljubljana

email: info@krassno-pro.si

telefon: 041 837 222

© Vse pravice pridržane.

Te zvočne vaje seveda ne morejo nadomestiti osebnega zdravniškega nasveta.
 
Tesnoba vsakega posameznika je edinstvena.
 
Če je vaša še posebej huda, vas spodbujamo, da čim prej poiščete strokovno mnenje zdravnika.
 
Vendar pa, če vas je na tej strani karkoli nagovorilo ... Če tesnoba negativno vpliva na vaše življenje … Potem je to pozitiven prvi korak, da poskusite in spet prevzamete nadzor.
 
Poleg tega je vaše zadovoljstvo popolnoma zagotovljeno.
 
Opazni rezultati v 30 dneh ali vračilo denarja.